De uitgever

 

Ik ben Rinus Roland, zielsplancoach en de eigenaar van Uitgeverij Pallasia. De uitgeverij en zielsplancoaching zijn mijn manier waarop ik mijn leven zo zinnig mogelijk leef.

Na mijn werk als boekhandelaar en in de relatie met mijn overgegane vrouw Irma, met mijn kinderen (intussen volwassen) en  met de andere mensen die dicht bij mij staan, ben ik uitgekomen bij het uitgeven van esoterische boeken die over de vervulling van ons Zielsplan gaan.
En dan gaat het natuurlijk niet alleen om de uitgave van de boeken maar ook om de contacten, de lezingen, de workshops, de cursussen, de symposiums: uitgeven is een boeiend en uitdagend gebeuren dat je op veel manieren met veel mensen in contact brengt en dat contact gaat altijd ergens om!

Geleidelijk heb ik ook het Zielsplancoachen opgepakt en uitgebouwd. Tegenwoordig voel ik mij in het Zielsplancoachen het meest tot mijn recht komen, iets wat zicht- en voelbaar is in mijn onlangs verschenen boek “Geniet van het leven waarvoor je geboren bent. De Magie van je Zielsplan”.

 
In mijn werk en in mijn contacten heb ik mogen ervaren, wat voor uitdaging het is om jezelf te laten zien en neer te zetten en hoeveel levensvreugde dat geeft. Als Zielsplancoach, als uitgever van boeken en met behulp van de andere activiteiten van Pallasia geef ik ook anderen graag de kans op een geheel andere beleving van laten zien wie je bent en waarvoor je staat.
En als ik daarbij open blijf staan voor ook mijn andere kanten die gezien willen worden, dan leid ik naar mijn gevoel een zinnig, plezierig, ontspannen en bij tijd en wijle gelukkig leven, iets wat ik iedereen toewens…

Wie graag meer over mij en mijn leven wil weten, kan altijd nog mijn boek lezen!