Skip to main content

Cursus Zielsplan

Cursus Zielsplan


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 06/10/2023 - 17/05/2024
00:00

Locatie
Groesbeek bij Nijmegen

Categorieën


Cursus Zielsplan

In de Cursus Zielsplan wordt ingegaan op wat een Zielsplan inhoudt en, belangrijker nog,  hoe je in je leven je Zielsplan kunt verwezenlijken. Dat doen we met behulp van de twee boeken “Geniet van het leven waarvoor je geboren bent” en “De Vrucht van stilte”, met behulp van vele praktische voorbeelden, met werkopdrachten en met persoonlijke begeleiding tussen de cursusdagen door. Tegelijkertijd maak je kennis met de Wet van aantrekking en hoe je die met behulp van de Lemniscaat voor je kunt laten werken.

De cursus kan door jou gevolgd worden als je daarvoor belangstelling hebt én als je er de benodigde tijd en energie voor hebt. De cursus is intensief, heel leuk en af en toe ook erg spannend. Het is een avontuurlijke ontdekkingstocht naar de grootse versie van jezelf…

De cursus kan afgerond worden met een verdiepingstraject tot Zielsplancoach. Heb je daar belangstelling voor, laat dat dan dan vóór of  tijdens de cursus weten; achteraf is ook goed. Dit tweede deel is een soort stage waarbij we tijdens en na het consult bespreken wat er zoal gebeurt/gebeurde en hoe je het consult beleefd hebt. Ook diepen we de theorie van het eerste deel nog verder uit. Je kunt alleen verder in het tweede deel als je het eerste deel nagenoeg helemaal gevolgd hebt én je hebt ervaring nodig als geestelijk begeleider (als ervaringsdeskundige of als professional). 

Alle overige informatie over deze cursus en opleiding en over hoe je je aanmeldt staat op deze site onder “Zielsplancursus en opleiding tot Zielsplancoach”