Skip to main content

Zielsplancursus en opleiding tot Zielsplancoach

Zielsplancursus en opleiding tot Zielsplancoach


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 06/10/2023 - 17/05/2024
00:00

Locatie
Groesbeek bij Nijmegen

Categorieën


Zielsplancursus en opleiding tot Zielsplancoach

De Zielsplancursus, het eerste deel, is een transformatietraject waarbij ingegaan wordt op wat een Zielsplan en Zielsplancoaching inhoudt. Dat doen we met behulp van het handboek “Geniet van het leven waarvoor je geboren bent”, met behulp van vele praktische voorbeelden, met werkopdrachten en met persoonlijke begeleiding tussen de cursusdagen door. Tegelijkertijd maak je kennis met de Wet van aantrekking en hoe je die met behulp van de Lemniscaat voor je kunt laten werken.

De cursus kan door jou gevolgd worden als je daarvoor belangstelling hebt én als je er de benodigde tijd en energie voor hebt. Het transformatietraject is namelijk nogal intensief maar wel heel leuk en af en toe ook erg spannend. Het is een avontuurlijke ontdekkingstocht naar de grootse versie van jezelf…

De cursus kan afgerond worden met de opleiding tot Zielsplancoach. In dit tweede deel ga je drie keer werken met mensen die graag een Zielsplanconsult willen hebben. We bespreken tijdens en na het consult wat er zoal gebeurt/gebeurde en hoe je het consult beleefd hebt. Ook diepen we de theorie van het eerste deel nog verder uit. Je kunt alleen verder in het tweede deel als je het eerste deel nagenoeg helemaal gevolgd hebt én je hebt ervaring nodig als geestelijk begeleider (als ervaringsdeskundige of als professional). 

Alle overige informatie over deze cursus en opleiding en over hoe je je aanmeldt staat op deze site onder “Zielsplancursus en opleiding tot Zielsplancoach”