Alle Zielsplancoaches

 

Alle hieronder genoemde Zielsplancoaches hebben met elkaar het uitgangspunt gemeen dat wij als ziel voor een verblijf op de aarde kiezen vanwege de vele belevings-, leer- en groeimogelijkheden. Uit al die mogelijkheden hebben we een aantal keuzes gemaakt.

In een weloverwogen, vóór je komst naar de aarde opgesteld zielsplan geef je je keuzes, je doelen, voor je leven op aarde aan. Een Zielsplancoach haakt op je Zielsplan in en spiegelt en verheldert wie jij eigenlijk bent, waarom juist jij als ziel ervoor gekozen hebt naar de aarde te komen, hoe jij je op je verblijf op aarde voorbereid hebt door het maken van een ziels- en levensplan, hoe je zicht kunt krijgen op je zielsplan en hoe je het kunt verwezenlijken.

Verloopt de samenwerking tussen jou en je Zielsplancoach goed, dan zul je in je leven meer gemak, tevredenheid, inspiratie, plezier en geluk gaan ervaren en meer kunnen gaan genieten van het leven waarvoor je geboren bent.

Elke Zielsplancoach is uniek in benaderingswijze en werkmethode, het loont de moeite om even goed aan te voelen welke Zielsplancoach en werkmethode bij jou passen.

PlaatsNaamVoor wieVideo / FotoWebsite
NijmegenRinus RolandVolwassenen, kinderen, eenmansbedrijven en geestelijk begeleiders.Video volgt tztwww.pallasia.nl