Een lezing aanvragen…

 

Alle boeken van Uitgeverij Pallasia gaan enerzijds over het ziels- en levensplan waarmee we naar de aarde komen, hoe we daarmee contact kunnen maken en er ontdekkingen in kunnen doen.

Anderzijds gaan onze boeken ook steeds over hoe we bij onze innerlijke kracht en inspiratie kunnen komen met behulp waarvan we ons ziels- en levensplan ook daadwerkelijk in ons leven kunnen effectueren.

Een lezing kan gaan over wat een ziels- en levensplan zoal inhoudt en hoe het werkt. Maar een lezing kan zich ook toespitsen op de vraag hoe met behulp van het ziels- en levensplan betekenis gegeven kan worden aan vraagstukken als verlies en rouw, incest, zelfdoding, dementie, ziekte en dood (overgaan).

Of op vragen als hoe vreugde te vinden in het leven, of  en hoe je de veelbesproken Wet van aantrekking voor je kunt laten werken, wie of wat God is, wat liefde is, hoe Aandacht werkt: en zo voort.

Het aantal mogelijke onderwerpen is eindeloos, wij helpen u bij uw keuze. Ons advies is in ieder geval altijd: kies het onderwerp waar u zelf het meest aan heeft of plezier aan beleeft.

Rinus Roland
De meeste lezingen worden gegeven door mijzelf, Rinus Roland, zielsplancoach en uitgever van de boeken van Pallasia. Zelf  heb ik veel levenservaring opgedaan op het vlak van dementie, misbruik, verlies en rouw, levensvreugde, de dood, spirituele gidsen, en op nog veel andere aspecten van het ziels- en levensplan.

In principe doe ik altijd met iemand anders samen de lezing. Maar wie dat is, dat verschilt met het onderwerp van de lezing.

Praktisch
Ik geef de lezing. Ik vind het geven van lezingen leuk, vooral ook het ontmoeten van andere mensen die net als ik vol nieuwsgierigheid en verwondering zichzelf in hun ziels- en levensplan aan het ontdekken en ontwikkelen zijn.

En u doet de organisatie rondom de lezing. Denk voordat u contact met ons opneemt, alvast eens na over zaken als:

Datum
Tijdstip/duur
Plaats
Locatie
Aantal bezoekers
Toegangsprijs
Promotie
De vergoeding

Houd het dicht bij u zelf, dan zult u het meeste plezier aan de lezing van uw keuze hebben…

Contact         
Voor meer informatie of aanmelden bel je 0645508810. Of stuur een mail naar rinus@eoscentra.com