Ons uitnodigen voor een lezing over het Zielsplan…

 

Alle boeken en lezingen van Uitgeverij Pallasia gaan enerzijds over het ziels- en levensplan waarmee we naar de aarde komen, hoe we daarmee contact kunnen maken en er ontdekkingen in kunnen doen.

Anderzijds gaan onze boeken en lezingen ook steeds over hoe we bij onze innerlijke kracht en inspiratie kunnen komen met behulp waarvan we ons ziels- en levensplan ook daadwerkelijk in ons leven kunnen effectueren.

Een lezing kan gaan over wat een ziels- en levensplan zoal inhoudt en hoe het werkt. Maar een lezing kan zich ook toespitsen op de vraag hoe met behulp van het ziels- en levensplan betekenis gegeven kan worden aan vraagstukken als verlies en rouw, incest, zelfdoding, dementie, ziekte en dood (overgaan).

Of op vragen als hoe vreugde te vinden in het leven, of  en hoe je de veelbesproken Wet van aantrekking voor je kunt laten werken, wie of wat God is, wat liefde is, hoe Aandacht werkt: en zo voort.

Het aantal mogelijke onderwerpen is eindeloos; onze boeken inspireren u en wij helpen u desgewenst bij uw keuze.

Rinus Roland
De meeste lezingen worden gegeven door mijzelf, Rinus Roland, zielsplancoach en uitgever van de boeken van Pallasia. Ik vind het geven van lezingen leuk, vooral ook het ontmoeten van andere mensen die net als ik vol nieuwsgierigheid en verwondering zichzelf in hun ziels- en levensplan aan het ontdekken en ontwikkelen zijn. Zelf  heb ik behalve in mijn werk als ondernemer veel levenservaring opgedaan op het vlak van relaties, dementie, misbruik, verlies en rouw, levensvreugde, eenzaamheid, de dood, spirituele gidsen, en op nog veel andere aspecten van het ziels- en levensplan.

Praktisch
Ik (Rinus Roland) geef de lezing. 

En jij doet de organisatie rondom de lezing. Dat kan bij je thuis, in je praktijk of op een andere, door jou te kiezen plek zijn. Denk voordat je contact met ons opneemt, alvast eens na over zaken als:

Datum
Tijdstip/duur
Thuis of elders
Locatie
Aantal bezoekers
Toegangsprijs
Werving van bezoekers
De vergoeding voor ons

Weet je het allemaal niet precies? Houd het dicht bij jezelf, het mag bijna moeiteloos gaan. Dan zul je het meeste plezier aan de lezing hebben…

Prijs 
Alle inkomsten en uitgaven zijn voor jou en jij bepaalt dan ook de toegangsprijs voor de bezoekers

Ikzelf breng voor de lezing 240 euro in rekening. Daarbovenop komen nog mijn kosten voor vervoer (25 cent per kilometer) en eventuele overnachtingskosten bij een reistijdafstand van meer dan een uur (vanaf Malden bij Nijmegen te rekenen)

Contact         
Voor overleg, meer informatie of aanmelden stuur je een mail.