Een lezing over het Zielsplan bij je thuis of elders…

 

Alle boeken van Uitgeverij Pallasia gaan enerzijds over het ziels- en levensplan waarmee we naar de aarde komen, hoe we daarmee contact kunnen maken en er ontdekkingen in kunnen doen.

Anderzijds gaan onze boeken ook steeds over hoe we bij onze innerlijke kracht en inspiratie kunnen komen met behulp waarvan we ons ziels- en levensplan ook daadwerkelijk in ons leven kunnen effectueren.

Een lezing kan gaan over wat een ziels- en levensplan zoal inhoudt en hoe het werkt. Maar een lezing kan zich ook toespitsen op de vraag hoe met behulp van het ziels- en levensplan betekenis gegeven kan worden aan vraagstukken als verlies en rouw, incest, zelfdoding, dementie, ziekte en dood (overgaan).

Of op vragen als hoe vreugde te vinden in het leven, of  en hoe je de veelbesproken Wet van aantrekking voor je kunt laten werken, wie of wat God is, wat liefde is, hoe Aandacht werkt: en zo voort.

Het aantal mogelijke onderwerpen is eindeloos, wij helpen u bij uw keuze. Ons advies is in ieder geval altijd: kies het onderwerp waar u zelf het meest aan heeft of plezier aan beleeft.

Rinus Roland
De meeste lezingen worden gegeven door mijzelf, Rinus Roland, zielsplancoach en uitgever van de boeken van Pallasia. Zelf  heb ik veel levenservaring opgedaan op het vlak van relaties, dementie, misbruik, verlies en rouw, levensvreugde, eenzaamheid, de dood, spirituele gidsen, en op nog veel andere aspecten van het ziels- en levensplan.

In principe doe ik altijd met iemand anders samen de lezing. Maar wie dat is, dat verschilt met het onderwerp van de lezing.

Praktisch
Ik geef de lezing. Ik vind het geven van lezingen leuk, vooral ook het ontmoeten van andere mensen die net als ik vol nieuwsgierigheid en verwondering zichzelf in hun ziels- en levensplan aan het ontdekken en ontwikkelen zijn.

En u doet de organisatie rondom de lezing. Dat kan bij u thuis of op een andere, door u te kiezen plek. Denk voordat u contact met ons opneemt, alvast eens na over zaken als:

Datum
Tijdstip/duur
Thuis of elders
Locatie
Aantal bezoekers
Toegangsprijs
Werving van bezoekers
De vergoeding voor ons

Weet u het allemaal niet precies? Houd het dicht bij u zelf, het mag bijna moeiteloos gaan. Dan zult u het meeste plezier aan de organisatie van de lezing van uw keuze hebben…

Prijs 
U bepaalt de toegangsprijs voor de bezoekers; die prijs zal meestal ergens tussen de 7.50 en 12.50 euro bedragen. Alle inkomsten en uitgaven zijn voor uw rekening.

Ikzelf breng aan u voor de lezing 60 euro in rekening. Daarbovenop komen nog mijn kosten voor vervoer (25 cent per kilometer) en eventuele overnachtingskosten bij een reistijdafstand van meer dan een uur (vanaf Malden bij Nijmegen te rekenen)

Contact         
Voor overleg, meer informatie of aanmelden bel je 0645508810. Of stuur een mail.