De mensen voor wie ik iets kan betekenen

Als Zielsplancoach kom ik het best tot mijn recht bij mensen die een heel diep verlangen hebben een draai aan hun leven en aan zichzelf te geven. 

Ik zie je daarbij als iemand die zichzelf ervaart als een mysterie en een wonder dat erop wacht onthuld en bewonderd te worden: door jou! Én als iemand voor wie plezier in zijn leven belangrijk is en die van zijn leven wil genieten. Inzicht in je Zielsplan helpt daarbij enorm, vooral als je die inzichten combineert met het daadwerkelijk zetten van grote en kleine stappen in je leven: ik houd ervan met mensen de “diepte” in te gaan, maar ben tegelijk ook heel erg praktisch ingesteld.

Als jij voor een echte verandering in je leven en in jezelf wilt gaan, dan heb ook ik er zin in en gaan we samen die ontdekkingstocht aan…

Ik heb mijn sporen in het leven verdiend als succesvol eigenaar van een boekhandel, van twee uitgeverijen, als vader en levenspartner en als Zielsplancoach. In mijn werk als zielsplancoach  laat ik me vooral leiden door mijn contact met mijn ziel en met “boven”, daar maak ik dan ruimte voor.

Hoe ik werk
Meestal heb je zelf al veel inzichten. Aan mij heb je veel als je behoefte hebt aan een compleet ander inzicht, een compleet andere levenshouding, meer focus, aan het zetten van praktische stappen en aan standvastigheid.  Een en ander steeds teruggekoppeld naar of je in die stappen plezier ervaart en ervan kunt genieten.

Mijn meerwaarde is dat we van dit alles een samenhangend geheel maken in de vorm van het door jou te ontdekken Zielsplan van jezelf waardoor je een geheel nieuw perspectief op je leven, je eventuele vraagstukken en je innerlijke rijkdom krijgt en in je kracht als schepper gezet wordt. Ik maak daarbij gebruik van mijn levenservaring, van mijn vermogen contact te maken met jouw en mijn ziel en van mijn contact met “boven”.

Altijd haken we in op je hoogste verlangens en visie van jezelf. Die gaan uiteindelijk “de kar” trekken: ik breng je met behulp van je Gevoels-geleidesysteem en je Gevoelsijkpunt in contact met je eigen kracht doordat je vanuit je verlangen de Wet van Aantrekking voor je gaat laten werken. En als je daarvoor open staat, dan geef ik je graag huiswerk mee en begeleid je daarin zonder kosten een tijdje. 

Welke stappen je gaat zetten en hoe groot die stappen zijn, blijkt gaandeweg. Die stappen zet je zelf. Ik houd van zelfstandigheid, maar je voelt heel duidelijk dat ik op een stevige en betrokken manier achter en naast je sta. Ook mijn boek “Geniet van het leven waarvoor je geboren bent. De Magie van je Zielsplan” is een stevige steun en inspiratiebron voor je.

Mijn ervaring is dat als mijn werkwijze of mijn boek je aanspreken, je tijdens het Zielsplanconsult de focus, energie en standvastigheid krijgt, die je nodigt hebt om de door jou gewenste draai aan je leven en aan jezelf te geven.

Praktisch…

Ik geef verschillende soorten consulten. Alle praktische informatie staat bij elkaar in het menuonderdeel “Activiteiten”.  Voor een nog beter beeld kun je ook mijn boek bestellen of kijken naar de “Reviews”

Contact
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje met je telefoongegevens; laat ook even weten wanneer je meestal ’s avonds goed bereikbaar bent. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.