Een Zielsplancoach als mentor 

 

Voor wie
Het is mogelijk je Zielsplanconsult of je Zielsplancursus te vervolgen door deelname aan een Lemniscaatgroep of door je te laten begeleiden door een Zielsplancoach als je mentor. 

Bij deelname aan een Lemniscaatgroep begeleid je jezelf en elkaar, daarbij als groep geïnspireerd door een Zielsplancoach. Wil je echter graag persóónlijke begeleiding , dan kan dat door te kiezen voor een Zielsplancoach als mentor.

Wat doet een Zielsplancoach als mentor…
Een Zielsplancoach als mentor kan in je leven passen wanneer je af en toe behoefte hebt aan een korte maar zeer intensieve begeleiding van enkele weken. Je wilt met begeleiding van de mentor graag meer plezier beleven aan een thema dat in je leven speelt en je verlangt ernaar meer aan het roer van je proces te staan. Dat betekent in wezen dat je behoefte hebt aan meer en beter contact met de Bron.

De mentor begeleidt je bij het weer vinden, oppakken of uitdiepen van de route naar de Bron waarbij nieuwe inzichten en verfrissende inspiratie met betrekking tot je thema zich als vanzelf gaan aandienen. Samen wordt gezocht naar oefeningen voor uitwerking van het door jou aangereikte levensthema zodat je de nieuwe inzichten kunt gaan toepassen. En wordt besproken hoe de oefeningen voor je uitpakten en hoe je hierna ook zonder begeleiding door de mentor verder kunt komen met je levensthema. Hiermee komt het begeleidingstraject tot een einde. 

De begeleiding is telefonisch of “live”

Kosten
De telefonische begeleidingskosten bedragen 45 euro (incl. 21 % BTW) per uur. Je bepaalt zelf hoeveel begeleiding je wilt. Maandelijks krijg je een factuur met daarop tevens een overzicht van de dagen en tijden waarop we met elkaar bezig geweest zijn.

De “live” begeleidingskosten bedragen 85 euro (incl. 21 % BTW) per uur. Je bepaalt zelf hoeveel begeleiding je wilt. Maandelijks krijg je een factuur met daarop tevens een overzicht van de dagen en tijden waarop we met elkaar bezig geweest zijn.

De kosten zijn niet declareerbaar bij een verzekering, wel kunnen ze meestal als aftrekpost opgevoerd worden bij de belasting als coachingkosten.

Aanmelden
Je meldt je bij mij aan door een mail te sturen met je naam en contactgegevens naar Rinus Roland. 
Wil je een andere Zielsplancoach, klik dan hier. Let op: deze klik wordt pas te zijner tijd werkend gemaakt.