Een Zielsplancoach als mentor 

 

Voor wie
Het is mogelijk je Zielsplanconsult of je Zielsplancoachcursus te vervolgen door deelname aan een Zielsplanintentiegroep of door je te laten begeleiden door een Zielsplancoach als je mentor. 

Bij deelname aan een Zielsplanintentiegroep begeleid je jezelf en elkaar, daarbij als groep geïnspireerd door een Zielsplancoach. Wil je echter graag persoonlijke begeleiding door een Zielsplancoach, dan kan dat door te kiezen voor een Zielsplancoach als mentor.

Wat doet een Zielsplancoach als mentor…
Een Zielsplancoach als mentor kan in je leven passen wanneer je af en toe behoefte hebt aan een korte maar zeer intensieve begeleiding van enkele weken. Er speelt in je leven een thema dat je graag met meer plezier beleeft en waarbij je verlangt meer aan het roer van je proces te staan. Dat betekent in wezen dat je behoefte hebt aan meer en beter contact met de Bron.

De mentor begeleidt je bij het weer vinden, oppakken of uitdiepen van de route naar de Bron waarbij nieuwe inzichten en verfrissende inspiratie met betrekking tot je thema zich als vanzelf gaan aandienen. Samen zoeken we tevens naar oefeningen voor het door jou aangereikte levensthema zodat je de nieuwe inzichten kunt gaan toepassen en bespreken we hoe de oefeningen voor je uitpakten en hoe je hierna verder kunt komen met je levensthema. Hiermee komt het begeleidingstraject tot een einde. 

De begeleiding is telefonisch of “live”

Kosten
De telefonische begeleidingskosten bedragen bij mij 45 euro (incl. 21 % BTW) per uur. Je bepaalt zelf hoeveel begeleiding je wilt. Maandelijks krijg je een factuur met daarop tevens een overzicht van de dagen en tijden waarop we met elkaar bezig geweest zijn.

De “live” begeleidingskosten bedragen 85 euro (incl. 21 % BTW) per uur. Je bepaalt zelf hoeveel begeleiding je wilt. Maandelijks krijg je een factuur met daarop tevens een overzicht van de dagen en tijden waarop we met elkaar bezig geweest zijn.

De kosten zijn niet declareerbaar bij een verzekering, wel kunnen ze meestal als aftrekpost opgevoerd worden bij de belasting als coachingkosten.

Aanmelden
Je meldt je bij mij aan door een mail te sturen met je naam en contactgegevens naar Rinus Roland. 
Wil je een andere Zielsplancoach, klik dan hier. Let op: deze klik wordt te zijner tijd werkend gemaakt.