Een Zielsplanconsult

Mo  El Bazi (juli 2020)

Zielsplan bij Rinus heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven. Van zodra ik de deur toe deed bij het weggaan wist ik toen al dat mijn leven is veranderd. 

Al wat ik nu zal ondernemen, zeggen, handelen, ontmoeten, denken … zal nooit meer als voorheen zijn.  Twee dagen geleden toen ik voor het eerst een stap zette bij Rinus had ik dit nooit durven denken, laat staan dromen.

Een minzame man, geduldig je laat spreken, denken. Ik was mij bewust dat ik mijn leven aan het overzien was, wie ik was. Gaandeweg kwam daar verandering in door de inzichten die ik kreeg hoe klein die waren, ze waren duidelijk en mild voor mij. Al wat ik wist werd versterkt en veel dat versluierd lag werd helder en zichtbaar wat werd getoond.

Twee dagen bij Rinus zijn twee dagen van dankbaarheid en present.”

Sandra (april 2020)

“Een consult is echt een inkijk in je eigen leven tot nu toe. Als ik mijn leven als een puzzel zou zien dan worden de stukjes duidelijker en weet je beter waar ze horen te (gaan) liggen.

Het is volledig gericht op je eigen persoonlijke proces en door de oefeningen wordt uiteindelijk alles met elkaar verbonden. Het heeft mijn kijk op mezelf en de wereld doen verrijken.
En ik denk zomaar dat dat proces nog wel even doorwerkt.

Als je met een levensvraag zit en een diep verlangen hebt om een volgende stap in je leven te maken is een consult zeker aan te bevelen.”

 

Wijkcentrumcursus “Ontdek je eigen Zielsplan”

Anne Marie (april 2020)
“Deze cursus Ontdek je eigen Zielsplan is interessant en zal ik aanbevelen aan anderen. Het is wel voor een hele specifieke doelgroep die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, eerlijk naar jezelf kijken en daar ook consequenties uit trekken. Het lijkt in eerste instantie zweverig maar is het zeker niet.

De docent vind ik ook goed. Hij doet moeite om het lokaal gezellig te maken, probeert iedereen op zijn gemak te stellen en is inhoudelijk goed op de hoogte over hetgeen de cursus gaat. Hij heeft gisteren ook aan ons feedback gevraagd en daar hebben we een paar (mogelijke) verbeterpuntjes besproken. Wat ik ook waardeer is dat hij ons steeds uitnodigde om na de les nog wat te gaan drinken, waar een paar van ons ook gehoor aan gaven. Dat geeft nog extra diepgang.”

Angelie (Juni 2020)
“Ik vind het jammer dat we niet gezamenlijk kunnen afsluiten, maar hoop de eventuele laatste informatie per mail te krijgen.  

Ik wens jullie een inspirerende bijeenkomst en veel succes en plezier met jullie zielsplan. Je hebt me in ieder geval goed op weg geholpen.”

“Ik gebruik nog heel vaak voorbeelden die jij hebt aangereikt als ik het met vrienden/collega’s over lastige situaties heb.
Met name dat het leven bestaat uit contrasten en dat je die nodig hebt om te groeien.
Dat vond ik zo’n eye-opener. Hierdoor ging ik met terugwerkende kracht anders naar ingrijpende gebeurtenissen kijken en stelde inderdaad vast dat ik er krachtiger uit ben gekomen en ze daardoor als geschenken kan zien.
Dus nogmaals dank voor je wijze inzichten.”

 

Workshop

Anoniem (2020)
“Hallo Rinus

De workshop heeft mij gisteren veel ontspanning gebracht na een nacht heerlijk geslapen te hebben. Ik ben natuurlijk al aan jou manier van praten gewend maar er ging rust van jou uit. Het was prettig dat er afwisseling was en wij samen of alleen een opdracht kregen. Ik leer zodoende voor mijzelf te praten en iets makkelijker voor mijn mening uit te komen. Bedankt voor workshop.”