Een Zielsplanconsult

Sandra (april 2020)
“Een consult is echt een inkijk in je eigen leven tot nu toe. Als ik mijn leven als een puzzel zou zien dan worden de stukjes duidelijker en weet je beter waar ze horen te (gaan) liggen.

Het is volledig gericht op je eigen persoonlijke proces en door de oefeningen wordt uiteindelijk alles met elkaar verbonden. Het heeft mijn kijk op mezelf en de wereld doen verrijken.
En ik denk zomaar dat dat proces nog wel even doorwerkt.

Als je met een levensvraag zit en een diep verlangen hebt om een volgende stap in je leven te maken is een consult zeker aan te bevelen.”

 

Wijkcentrumcursus “Ontdek je eigen Zielsplan”

Anne Marie (april 2020)
“Deze cursus Ontdek je eigen Zielsplan is interessant en zal ik aanbevelen aan anderen. Het is wel voor een hele specifieke doelgroep die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, eerlijk naar jezelf kijken en daar ook consequenties uit trekken. Het lijkt in eerste instantie zweverig maar is het zeker niet.

De docent vind ik ook goed. Hij doet moeite om het lokaal gezellig te maken, probeert iedereen op zijn gemak te stellen en is inhoudelijk goed op de hoogte over hetgeen de cursus gaat. Hij heeft gisteren ook aan ons feedback gevraagd en daar hebben we een paar (mogelijke) verbeterpuntjes besproken. Wat ik ook waardeer is dat hij ons steeds uitnodigde om na de les nog wat te gaan drinken, waar een paar van ons ook gehoor aan gaven. Dat geeft nog extra diepgang.”

Angelie (Juni 2020)
“Ik vind het jammer dat we niet gezamenlijk kunnen afsluiten, maar hoop de eventuele laatste informatie per mail te krijgen.  

Ik wens jullie een inspirerende bijeenkomst en veel succes en plezier met jullie zielsplan. Je hebt me in ieder geval goed op weg geholpen.”

“Ik gebruik nog heel vaak voorbeelden die jij hebt aangereikt als ik het met vrienden/collega’s over lastige situaties heb.
Met name dat het leven bestaat uit contrasten en dat je die nodig hebt om te groeien.
Dat vond ik zo’n eye-opener. Hierdoor ging ik met terugwerkende kracht anders naar ingrijpende gebeurtenissen kijken en stelde inderdaad vast dat ik er krachtiger uit ben gekomen en ze daardoor als geschenken kan zien.
Dus nogmaals dank voor je wijze inzichten.”

 

Workshop

Anoniem (2020)
“Hallo Rinus

De workshop heeft mij gisteren veel ontspanning gebracht na een nacht heerlijk geslapen te hebben. Ik ben natuurlijk al aan jou manier van praten gewend maar er ging rust van jou uit. Het was prettig dat er afwisseling was en wij samen of alleen een opdracht kregen. Ik leer zodoende voor mijzelf te praten en iets makkelijker voor mijn mening uit te komen. Bedankt voor workshop.”