Ik ben Rinus Roland en de eigenaar van Uitgeverij Pallasia. De uitgeverij is mijn manier waarop ik mijn leven zo zinnig mogelijk en vanuit gemak en plezier leef.

Langs de weg van de politiek, met behulp van mijn opleidingen en mijn boekhandel en in de relatie met mijn overgegane vrouw Irma, met mijn kinderen (intussen volwassen) en met mijn vrienden en kennissen ben ik als uitgever uiteindelijk uitgekomen bij het uitgeven van esoterische boeken die over de vervulling van ons zielsplan gaan.
En dan gaat het natuurlijk niet alleen om de boeken maar ook om de contacten, de lezingen, de workshops, de cursussen, de symposiums: uitgeven is een boeiend en uitdagend gebeuren dat je op veel manieren met veel mensen in contact brengt en dat contact gaat altijd ergens om!

In mijn kindertijd heb ik thuis en op school vaak meegemaakt dat ik niet mijn zegje kon doen en zag ik ook hoe het in de communicatie tussen mijn ouders en in ons gezin vaak helemaal misging. Ik heb aan den lijve ervaren, ook met groepsgeweld, hoe het in het contact tussen mensen níet fijn werkt; als uitgever geef ik anderen nu de kans op een geheel andere beleving van laten zien wie je bent en waarvoor je staat.
En als ik open blijf staan voor ook mijn andere kanten die gezien willen worden, dan leid ik naar mijn gevoel een zinnig, plezierig en ontspannen leven, iets wat ik iedereen toewens…

Ik ben gesteld op harmonie, op open communiceren, op verbinding, op zelfstandigheid. Alles wat ik doe, doe ik met toewijding.
Het gaat niet steeds op die manier, maar ik doe mijn best.

Ik kan op deze pagina niet alles over mijzelf kwijt, dat zou een compleet boek worden! Gelukkig zit dat boek eraan te komen. Dus wie graag meer over mij en mijn leven wil weten, kan altijd nog het boek lezen dat mijn partner en ik aan het schrijven zijn en dat in december 2019 gaat uitkomen: “De kracht van openheid”