De uitgever

Ik ben Rinus Roland en de eigenaar van Uitgeverij Pallasia. De uitgeverij is mijn manier waarop ik mijn leven zo zinnig mogelijk en vanuit gemak en plezier leef.

Na mijn werk als boekhandelaar en in de relatie met mijn overgegane vrouw Irma, met mijn kinderen (intussen volwassen) en  met mijn vrienden en vriendin ben ik nu uitgekomen bij het uitgeven van esoterische boeken die over de vervulling van ons Zielsplan gaan.
En dan gaat het natuurlijk niet alleen om de uitgave van de boeken maar ook om de contacten, de lezingen, de workshops, de cursussen, de symposiums: uitgeven is een boeiend en uitdagend gebeuren dat je op veel manieren met veel mensen in contact brengt en dat contact gaat altijd ergens om!

In mijn werk en in mijn contacten heb ik mogen ervaren, wat voor uitdaging het is om jezelf te laten zien en neer te zetten en hoeveel levensvreugde dat geeft. Als uitgever van boeken en met behulp van de andere activiteiten van Pallasia geef ik ook anderen graag de kans op een geheel andere beleving van laten zien wie je bent en waarvoor je staat.
En als ik daarbij open blijf staan voor ook mijn andere kanten die gezien willen worden, dan leid ik naar mijn gevoel een zinnig, plezierig, ontspannen en bij tijd en wijle gelukkig leven, iets wat ik iedereen toewens…

Ik ben naar mezelf en naar andere mensen toe gesteld op harmonie, op open communiceren, op verbinding, op zelfstandigheid. Alles wat ik doe, doe ik met toewijding.
Het gaat niet steeds op die manier, maar ik doe mijn best.

Ik kan op deze pagina niet alles over mijzelf kwijt, dat zou een compleet boek worden! En ja, dat boek zit eraan te komen. Dus wie graag meer over mij en mijn leven wil weten, kan altijd nog het boek lezen dat ik over mijn eigen Zielsplan aan het schrijven ben en dat in december 2019 gaat uitkomen…