NieuwetijdsGasthuis

Uitgeverij Pallasia richt zich in haar aktiviteiten op mensen die graag hun Zielsplan willen verwezenlijken. Het NieuwetijdsGasthuis-in-wording van Pallasia is zo’n aktiviteit, op dit moment de meest belangrijke aktiviteit zelfs.

Het NieuwetijdsGasthuis is bedoeld als een warm bad voor je ziel waardoor je inspiratie gemakkelijker en rijkelijker kan gaan stromen en een eventueel belangrijke beslissing of keerpunt in je leven gemakkelijker en met meer plezier en gemak genomen en verwezenlijkt kan worden…

De Time-in die je jezelf tijdens het verblijf gunt, de stilte van de natuur, de thematische tuinen, het  hartelijke en gastvrije welkom, de periode van ont-zorging, het contact met gelijkgestemde zielen brengt je in een diepere rust en ontspanning vanwaaruit het allemaal gemakkelijker wordt de stem van je ziel te horen en haar roep te volgen.

Als dat voor jou als gast goed voelt of aan de orde is, dan is het tevens mogelijk consulten te krijgen, lezingen bij te wonen of workshops, trainingen en cursussen te volgen: dit alles in het teken van het Zielsplan.

En wordt het vanuit de ont-moetingsfunktie ook mogelijk anderen te ontmoeten die voor jouw ontwikkeling belangrijk zijn: het NieuwetijdsGasthuis heeft ook een sterke netwerkfunktie.

Het NieuwetijdsGasthuis richt zich op zowel volwassenen als op kinderen, jongeren, ouders en gezinnen maar met name op hen die de overgang hebben gemaakt of aan het maken zijn naar een leven vanuit vertrouwen, overgave en toewijding. Het gaat er om om, in combinatie met alles wat op het gebied van het Zielsplan aangeboden wordt, een steun- en ontwikkelingspunt te creëren voor Nieuwetijdsmensen en kinderen.

Personeel en woongroep
Afhankelijk van de mogelijkheden van de lokatie is er ruimte voor personeel en een woongroep

De lokatie
Op of rond de Veluwe, de IJsselvallei, het Rijk van Nijmegen of Zuid Limburg

In of tegen de natuur aan

Circa twee tot zes duizend vierkante meter groot

Vergunningen voor wonen en voor verblijf

Vergunningen voor geven van cursussen e.d.

Het plan
Het plan ligt in grote lijnen klaar

Financiën
Het is een samenwerkingsproject, waarin ik zelf ook voor een stevige financiële basis zorg. Samenwerking om meer middelen bij elkaar te brengen, blijft echter nodig

Lokaties
De lokaties mogen zich aanmelden

Partner(s) en mede-eigenaar gezocht
Zijn we min of meer gelijkgestemd en gelijkgericht, heb je kwaliteiten die wezenlijk zijn voor het NieuwetijdsGasthuis, ben je in staat je goed te verbinden met anderen en toch bij jezelf te blijven en beschik je op een of andere manier over financiële middelen (geld, borg staan, een aanstaande erfenis, goede contacten en zo voort), stuur dan een mail.

Het zou zomaar je Zielswerk, het werk van je leven kunnen worden!