Gasthuis: partner gezocht

Pallasia richt zich op mensen die graag hun Zielsplan willen verwezenlijken.  Zo’n moment van verwezenlijking betekent dan ook bijna altijd een keerpunt, een ommekeer in je leven. Het Gasthuis is een warm bad voor de ziel en vergemakkelijkt daardoor deze ommekeer…

Jezelf juist op zo’n keerpunt in je leven een Time-in gunnen in de stilte van de natuur en in het hartelijke en gastvrije welkom van het Gasthuis en (desgewenst) in het contact met gelijkgestemde zielen kan je helpen tot rust te komen en je te ontspannen. Van daaruit kan het weer gaan stromen, komt de inspiratie weer op gang en wordt het gemakkelijker de roep van jouw ziel te horen en te volgen. Het Gasthuis richt zich daarbij op zowel volwassenen als op kinderen, jongeren, ouders en gezinnen.

Afhankelijk van de mogelijkheden van het Gasthuis worden er ook lezingen, cursussen, workshops, coaching en trainingen gegeven.

En als er personeel nodig is, dan zoeken we dat vooral in de hoek van jongeren en (jong)-volwassenen met een licht geestelijke beperking of in de hoek van mensen die vanuit een “zwaar” verleden de weg terug naar zichzelf en de maatschappij aan het vinden zijn. Een en ander moet de doelstelling van rust en ontspanning natuurlijk wél ondersteunen…

Het plan
Het plan ligt klaar en de financiën zijn voor 70 % rond…

Lokaties
Op dit moment zijn drie lokaties belangrijk.
Allereerst onze eigen Bed&Breakfast. Die is er al (maximaal drie mensen).
Daarnaast proberen we in te haken bij de ontwikkelingen rondom het Emmausklooster bij Grave bij Nijmegen.
En, tot slot, kijken we naar de mogelijkheden om een boerderijwoonhuis aan te schaffen in de buurt van Mook bij Nijmegen.

Partner en mede-eigenaar gezocht
Zijn we min of meer gelijkgestemd, ben je in staat je als gastheer of gastvrouw hartelijk te verbinden met anderen en toch bij jezelf te blijven en beschik je op een of andere manier over financiële middelen (geld, borg staan, een aanstaande erfenis, goede contacten en zo voort), stuur dan een mail.

Het zou zomaar het werk van je leven kunnen worden!