The Secrets of Emotional Healing. Het “vergeten” natuurlijke medicijn voor de vraagstukken van Sensitieve kinderen en hun ouders. Met energielezing van uw kind en de daarin voor u verborgen boodschap… Lezing/workshop door Sonja de Heer

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/11/2019
14:00 - 16:30

Locatie
Centrum aan Het Spaarne

Categorieën


Hoog gevoeligheid is géén ziekte maar een gáve… Maar een te grote hoeveelheid “negatieve”  stress prikkels is voor het hooggevoelige kind echt een opgave. Aangezien het kind nog niet goed kan  aangeven wat het nodig heeft of waarvan het last heeft.
Als tegenreactie zal het kind overgevoelig en dus geprikkeld reageren. Het HSP kind voelt zich machteloos en zal zich na verloop van tijd gaan afsluiten om zichzelf te beschermen tegen al deze overprikkeling.

Zo ontstaat verstoord gedrag en welzijn als een tegen reactie op de stressvolle omgeving.
Het nu intern geblokkeerde energie systeem zorgt voor oververmoeidheid, stress, concentratie problemen, stemming wisselingen ( AD(H) D, Autisme, Borderline,  Depressie enzovoort).
Maar juist deze geblokkeerde negatieve energie zoekt een creatieve en positieve uitweg en dus ook een nieuwe vorm.
Maar hoe?

Helaas geven we onze kinderen vaak onnodig medicijnen die “het werkelijke probleem” in het geheel niet aanpakken maar veelal “verergeren” of “verbergen”.
Het kan echt anders. Er is een “vergeten natuurlijk medicijn” en dus oplossing voor deze uiterst gevoelige kinderen.

90 Procent van alle Stress, Conflicten, Pijn & Ziekte die we ervaren komt voort uit “onderdrukte emoties” !
Toch doen vele wetenschappers dit af als “het ondergeschoven” kindje. We hebben echt géén idee, hoéveel invloed deze Emotionele Ballast, uit ons verleden/jeugd eigenlijk heeft op ons dagelijks functioneren in relatie tot onszelf, onze partner, kinderen & omgeving.

Het kind raakt bang voor “overweldigende” vooral negatieve emoties of harde geluiden als ruzie.
Het stelselmatig onderdrukken van AL deze  negatieve gevoelens leidt tot grote verstoringen in energie in de vorm van probleem gedrag en verstoord welzijn. Ik vertaal” deze geblokkeerde energie van kind naar ouder en terug wat er op een dieper niveau gecommuniceerd wil worden.
Zo gaan we het kind en de ouder “verstaan” en begrijpen wat er nu eigenlijk ECHT aan de hand is in dit hele Energie Systeem van het hele gezin. Veelal speelt er al generaties lang een grote Angst voor “vervelende, negatieve” gevoelens.

Tegenwoordig word je direct in een hokje geplaatst als je juist wél heftige emoties hebt, “probleem Gedrag” vertoont en dus Verstoord Welzijn “Laat Zien”. Dan noemen ze je “Anders” en “Niet Normaal” maar misschien is het tegenovergestelde wel de WAARHEID.

Men schrijft direct Medicijnen voor in plaats dat we echt de oorzaak gaan aanpakken. Hoe en waarom bepaald gedrag is ontstaan? WE mogen weer leren luisteren naar de taal van onze emoties want alleen zij wijzen je de weg terug naar jouw eigen Ware Hart en Kracht. Van overgevoelig naar hooggevoelig.

Sonja de Heer zal in haar lezing duidelijk proberen uit te leggen hoe dit “natuurlijke vergeten medicijn” werkt en hoe wij op een heel andere manier onze kinderen maar ook onszelf als ouder(s ) kunnen helpen zonder direct stempels en medicijnen voor te schrijven.

Tevens zal zij  korte energie lezingen & dus boodschappen geven voor Ouder & Kind indien gewenst. Daarnaast zal er gelegenheid zijn tot persoonlijke vragen stellen en het voorleggen van heersende problematiek.

Sonja de Heer
Sonja de Heer van Praktijk Face The Truth Amstelveen is ervaringsdeskundige en expert op het gebied van hoog gevoeligheid (HSP), (H)erkennen, doorgronden, onder woorden brengen, leren verwerken, en helen van trauma’s, emoties & gevoelens.

Ik begeleid met heel veel liefde, passie, mededogen en plezier kinderen en mensen in hun persoonlijke, emotionele, mentale, sociale en spirituele ontwikkeling. Door schade en schande werd ik zelf wijs.

Mijn specialiteit is dat ik ook gewoon mens ben net als jij. Het leven en mijn levenservaring tot nu toe, zijn mijn beste leerschool geweest. Daarnaast ben ik afgestudeerd als: Kindertolk®, Relatie- en GezinsTherapeut.

Klik voor meer informatie over mij en mijn werk op www.PraktijkFaceTheTruth.nl of www.EmotionalHealing.nl

Pallasia
Pallasia is een Stichting  met een in de natuur gelegen landhuis (in aanschaf) met Bed & Breakfastaccommodaties, met een groepsaccommodatie en met een trainingscentrum voor Sensitieve kinderen die vastgelopen zijn en voor hun ouders.

Daarnaast geeft Pallasia boeken uit en verzorgt op landelijke basis symposiums, lezingen en workshops.

Een overzicht van onze boeken en van onze symposiums, lezingen en workshops vind je op onze site www.pallasia.nl

Praktisch
Datum: Zondag 13 november
Tijd:
13u45 Zaal open
14u00 Begin
15u00-15u30 Pauze
5u30-16u30 Vervolg en einde
Plaats: In Haarlem in Centrum Aan het Spaarne in zaal zes (www.centrumaanhetspaarne.nl)
Toegang: 10 euro (incl thee en koffie)
Aanmelden: Vooraf. Stuur een mail naar rinus@eoscentra.com. Vermeld je naam, het aantal mensen en de lezingdatum