“Mijn kind straalt…” Een speelse kennismaking voor kinderen met mindfullnes, energetisch werk, intuïtieve aanraking, dans en beweging. Een belevingsmiddag voor kinderen van 8-12 jaar door Tamara van de Beek.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/12/2019
14:00 - 16:30

Locatie
Centrum De Appel

Categorieën


Tegenwoordig worden wij gebombardeerd met vele prikkels en informatie van buitenaf. En ook kinderen “moeten” tegenwoordig steeds meer. Ze hebben volle dagschema’s die weer kunnen leiden tot overprikkeling, vermoeidheid, agressieve buien, een overvol hoofd, piekeren en zelfs (faal)angsten. Vooral Sensitieve kinderen hebben een grote behoefte aan rust, ruimte en gewoon “zijn” in plaats van altijd “moeten”, “doen”, “presteren”.

Tijdens de workshop “IK Straal” nodigen we kinderen uit om op speelse wijze uit hun hoofd te stappen en op een fijne en veilige manier de verbinding weer te gaan maken met hun gevoel en met hun lichaam.
Dat doen we door kinderen kennis te laten maken met de basisprincipes van Mindfullnes, lichaamswerk, energetisch werk, intuïtieve aanraking en dans en beweging. De kinderen leren op een leuke manier hun aandacht bewust te gebruiken. De oefeningen zijn gericht op meer zelfvertrouwen, weerbaarheid en concentratie.
Daarnaast zullen we doormiddel van verbindingsoefeningen, aanraking en dans het contact met jezelf en met de ander aangaan. Kinderen worden bewust van wat een positieve aanraking kan doen met jezelf en de ander en leren elkaars grenzen ervaren en respecteren.

Na afloop van de workshop zien we alleen maar stralende gezichten, omdat de kinderen voelen dat ze echt helemaal zichzelf mogen zijn! 

Tamara van de Beek
Tamara van de Beek is Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfullnes Trainer, Medium en Energetisch Therapeute waartoe zij opleidingen volgde, maar haar kracht ligt vooral in het werken vanuit intuïtie, helder waarnemen en helder bewustZijn (www.dewijsheidvanhethart.nl).

Pallasia
Pallasia is een centrum met groeps- én Bed & Breakfastaccommodatie voor Sensitieve kinderen en hun ouders in wording; daarnaast geeft Pallasia boeken uit en verzorgt op landelijke basis symposiums, lezingen en workshops. Een overzicht van symposiums, lezingen en workshops vind je op onze site (www.pallasia.nl)

Praktisch
Datum: Zondag 18 december
Tijd:
13u45 Zaal open
14u00 Begin
15u00-15u30 Pauze
15u30-16u30 Vervolg en einde
Plaats: In Nijmegen in Centrum De Appel (www.centrumdeappel.nl)
Toegang: 7.50 euro per kind. Geef je kind iets te eten en drinken mee!
Aanmelden: Vooraf. Stuur een mail naar rinus@eoscentra.com. Vermeld je naam, het aantal kinderen en de lezingdatum