Telepathisch luisteren naar je (ongeboren) kind. Met behulp van de Luisterkind methode en een foto maakt Marjan ’t Lam telepathisch contact met je kind en luistert naar wat je kind vertelt dat het nodig heeft van jou als ouder…

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2019
14:00 - 16:30

Locatie
De Bibliotheek van De Refter

Categorieën


“Ik geef ouders inzicht wat er bij hun kinderen speelt door middel van de Luisterkind Methode. Het unieke van deze methode is dat het kind hiervoor niet naar mijn praktijk hoeft te komen omdat ik vanaf afstand werk aan het welzijn van het kind. De ouders sturen mij een mail met een foto van hun kind en de vragen die ze aan hun kind willen stellen. Bijvoorbeeld waarom het kind nog steeds in bed plast of waarom  het thuis of op school zo druk is.

Ik stem mij af op zielsniveau en maak telepathisch contact met het kind. Alles wat het kind vertelt, vertaal ik in woorden op papier en daarin probeer ik zoveel mogelijk de vragen van de ouders in mee te nemen. Maar het kind bepaalt wat er gezegd wordt.
Dingen die we meteen in de energie al op kunnen lossen, worden opgelost. Zoals het helen van vorige levens of het verwijderen van auralifters of entiteiten
Vaak geeft het kind aan dat het hulp van papa en mama kan gebruiken en dit verwoord ik dan op papier in wat ik noem “de afstemming”.
Alles wat het kind mij vertelt, verstuur ik per mail of post naar de ouders.

De Luisterkind Methode is bedoeld voor kinderen van 0 tot 100 dus ook voor overleden kinderen, baby’s bij mama in haar buik, mensen met dementie, voor ieder mens die niet kan communiceren…

Tijdens de lezing/workshop ga ik dieper in op de Luisterkind Methode en zullen we enkele mini-afstemmingen doen. Wanneer je kind al geboren is, neem dan voor deze middag voor de zekerheid een foto van je kind mee.”

Marjan ’t Lam
Marjan ‘t Lam, 50 jaar, moeder en grootmoeder, werkt al sinds 2001 met kinderen en energieën. Daartoe volgde zij vele opleidingen en cursussen waaronder de cursus Opvoeden, ouders en kinderen van deze tijd, de cursus All in one, de NEI opleiding en de cursus Groepscoaching.

Haar intuïtie ontwikkelde zij door middel van een opleiding Medium, trance-medium, trance-healing en mediumtherapeut.

Daarnaast volgde zij nog de opleiding Medische basiskennis en rondde in 2013 de Opleiding tot Luisterkind Werker af die zij aanvulde met cursussen over Geboortebegeleiding, Levensbrug, Kinderwens en Geboorteverwerking.

Sinds kort mag zij ook de Rite of the Womb doorgeven.

Meer informatie over Marjan en haar werk vind je op www.heel-zijn.nu

Pallasia
Pallasia is een Stichting  met een in de natuur gelegen landhuis (in aanschaf) met Bed & Breakfastaccommodaties, met een groepsaccommodatie en met een trainingscentrum voor Sensitieve kinderen die vastgelopen zijn en voor hun ouders.

Daarnaast geeft Pallasia boeken uit en verzorgt op landelijke basis symposiums, lezingen en workshops.

Een overzicht van symposiums, lezingen en workshops vind je op de site www.pallasia.nl

Praktisch
Datum: Zondag 25 september
Tijd:
13u45: Zaal open
14u00: Begin
15u00-15u30: Pauze
15u30-16u30: Vervolg en einde
Plaats: In Beek-Ubbergen bij Nijmegen in de Bibliotheek van De Refter
Toegang: 10 euro (incl thee en koffie)
Aanmelden: Vooraf. Stuur een mail naar rinus@eoscentra.com. Vermeld je naam, het aantal mensen en de lezingdatum