Consulten

 

In het consult gaan we in op vragen als wie jij eigenlijk bent, waarom juist jij als ziel ervoor gekozen hebt naar de aarde te komen, hoe jij je op je verblijf op aarde voorbereid hebt door het maken van een ziels- en levensplan en hoe je zicht kunt krijgen op je zielsplan en dat verwezenlijken.

Een consult is bij mij geen gesprek van een uur, maar de twee heuse en complete workshops “Ontdek én verwezenlijk je eigen Zielsplan” ineen die bovendien helemaal op joú toegespitst worden!
Dat kan natuurlijk niet in een uur, daar trekken we een middag en een ochtend voor uit met een overnachting in de Bed&Breakfast van Pallasia of op een andere overnachtingsplek van jouw keuze.

Wat het kost? Vooral jouw onverdeelde aandacht… 

Lees verder


Ik mijn leven richt ik me op waar ik écht van kan genieten: ik voel me rijker worden wanneer tijdens het consult de bezieling stroomt…

Consulten op deze manier gegeven zijn een groot geschenk en werken mede daarom heel diep door en vormen keerpunten in je leven, in zoverre je daarvoor open staat, natuurlijk. Mijn ervaring, en ook mijn eigen verlangen, is dat alleen mensen komen die er óók echt van kunnen genieten en er wat aan hebben.

Dan ontstaat er openheid tussen ons en stroomt hulp van alle kanten toe en kan een bedding en plek vinden waardoor het consult wortel kan schieten en tot bloei komen.


 

Voor wie?
Het consult richt zich op iedereen die graag de inzichten over zijn zielsplan in zijn leven wil toepassen om in het leven meer gemak, tevredenheid, inspiratie, plezier, geluk en vervulling te kunnen ervaren: om meer van het leven te kunnen genieten.

Het consult is tevens van grote waarde voor therapeuten, coaches, ervaringsdeskundigen en alle andere geestelijke begeleiders die op zoek zijn naar nieuwe handvatten in hun werk met mensen die hun leven graag vanuit een geheel nieuw perspectief willen bekijken en beleven….
 

Hoe verloopt een consult…
Elk consult begint het eerste half uur met een werkopdracht, een van de vele… De uitkomst daarvan bespreken we. Dan zijn we al lekker op gang waarna je zo goed mogelijk de vraag en het verlangen verwoordt waarvoor je gekomen bent.

Die vraag en dat verlangen vormen de rode draad door het consult heen, we keren er steeds naar terug vanuit het perspectief van het Zielsplan. Dat doen we óók door steeds na te voelen of en hoe dingen voor je voelen en werken.
Maar ben je niet zo goed in staat die vraag en dat verlangen te verwoorden of te “bevoelen” dan zul je bij een echte bereidheid tot openheid daarbij door “boven” geholpen worden en gaat dat tijdens het consult als vanzelf gebeuren!
 

Lees verder


In principe bestaat het eerste deel van het consult, de middag, uit het ontdekken van je Zielsplan en het tweede deel van het consult, de ochtend erna, uit hoe je Zielsplan te verwezenlijken. Mijn ervaring is dat het consult nooit rechttoe-rechtaan verloopt, maar zijn eigen weg volgt.

Het loopt zoals het loopt, maar daar is dan ook veel tijd voor, al kan ik niet uitsluiten dat je een verlangen krijgt naar een vervolgconsult…
 

’s Middags maken we thema’s toegankelijk als:

 • Wat is een ziel
 • Hoe werkt een zielsplan
 • De werking van contrast
 • Liefde en angst
 • Positieve en negatieve levenservaringen
 • Waarheen met je leven
 • Gelukkig en vervuld zijn

 
’s Ochtends zijn de thema’s:

 • Maak jezelf ontvankelijk
 • Het verlangen
 • Voelen
 • De wet van aantrekking
 • Ons emotioneel geleidingssysteem
 • Kleine stapjes maken
 • Een grote stap maken


 

De prijs
Voor de overnachting met ontbijt in de B&B van Pallasia betaal je dertig euro; daarbovenop komt een bedrag dat ligt tussen de 20 en 80 euro, ik laat de hoogte van dat tweede bedrag bepalen door jouw ziel.

Je betaalt de B&B bij aanmelding. Het consult betaal je achteraf ter plekke. Als je dat wilt, krijg je een factuur. Als het om een BTW-factuur gaat, dan komt bovenop het bedrag nog het geldend BTW-tarief.

Rinus Roland
Het consult wordt gegeven door Rinus Roland, Zielsplancoach, en tevens de eigenaar van uitgeverij Pallasia, gespecialiseerd in boeken over het Ziels- en levensplan.

Plaats en overnachting
Op een in het bos en aan de heide gelegen locatie van Pallasia op 7 km van Nijmegen

Datums
Een middag en een ochtend naar keuze en in overleg

Eten en drinken
Drank is gratis. Het ontbijt is inbegrepen bij de prijs van de B&B van 30 euro. Een warme maaltijd is voor eigen rekening verkrijgbaar in een van de vele restaurants binnen een straal van 3 km waaronder de op enkele honderden meters gelegen Zweef-Inn.

Aanmelding
Bel 0645508810 of stuur een mail. Vermeld daarin je naam en voornaam, je adres, postcode en woonplaats. En tevens je telefoon en mailadres. Geef aan waarvoor je je aanmeldt en voor welke datum

Betaling
Een eventuele overnachting in de B&B van Pallasia wordt op de dag van aanmelding betaald. Het consult zelf wordt direct na afloop betaald

Annulering
Bij annulering tot een maand voor het consult wordt het volledige B&B-bedrag gerestitueerd.
Bij annulering tussen een maand en twee weken voor het consult wordt de helft van het B&B-bedrag gerestitueerd.
Bij annulering tussen 0 en 2 weken voor het consult wordt niets gerestitueerd.

Het consult zelf kan geannuleerd worden tot één dag voorafgaand aan de afgesproken datum.