Voorgaande Symposia

‘Hoog Sensitieve Kinderen en Vreugdevol ouderschap’

Symposium, workshops en lezingen
Zaterdag 13 april 2013 in Malden

Hoog Sensitieve Kinderen worden steeds zichtbaarder in onze samenleving. Ze zijn herkenbaar doordat ze zeer gevoelig zijn en veel van hun talenten kunnen laten zien. Maar ze hebben door hun hogere gevoeligheid vaak ook de nodige moeite hun plek in deze wereld te vinden.
Hun ouders en begeleiders helpen hen daarbij waarbij zij door de zuiverheid en intensiteit van deze kinderen veelal geraakt worden en zich uitgenodigd voelen zich eveneens door te ontwikkelen.

We wensen elk kind, groot en klein, toe dat het zichzelf mag zijn zodat ieders eigenheid tot volle bloei kan komen en dat elke ouder zijn eigen, geïnspireerde weg mag vinden in de begeleiding van hun kinderen op hun levenspad.
Maar hoe krijgen we dat juist voor de groep Hoog Sensitieve Kinderen en hun ouders en begeleiders voor elkaar?
Dit is het thema van de ontmoetings- en verrijkingsdag van zaterdag 13 april in het Sociaal Cultureel Centrum Maldensteijn te Malden bij Nijmegen.

Voor wie
Met het symposium, de workshops en de lezingen nodigen we (kinder)therapeuten, coaches, councelors, opvoedingsdeskundigen, (pleeg)ouders, HSP-ers, ervaringsdeskundigen en instellingen en organisaties uit elkaar op deze dag te ontmoeten en je kennis, ervaring en beleving te delen met de andere bezoekers en deelnemers.

Inhoud

Programma
Welkomstwoord
Symposium
(Drie plenaire lezingen-werkgroepjes-plenaire bespreking)
Zesentwintig workshops en lezingen
Plenaire afsluiting
Boekentafel
Lunch

Praktisch
Plaats, datum, tijd en toegang
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Aanmelden
Weetjes voor gevers van workshops of lezingen